Hallo, waarmee kunnen we je helpen?

Importeer Project Checklijsten (op Projectniveau)

Project Checklijst

De Project Checkliisten pagina heeft drie tabbladen; Inspectie samenvoegingen,  Controleer details en statistieken, Importeer Project Checklijst. Checklijsten zijn handig om controles uit te voeren die afhankelijk zijn van locaties of locatietypes. Als de checklijst hetzelfde is over alle projecten, kan je beter een inspectie formulier gebruiken.

In het Inspectie samenvoegingen tabblad kan je zien welke lijst er gekoppeld is aan welke locatie. Standaard zie je alle checklijsten onderaan de pagina. Bovenaan de pagina ben je instaat om te filteren om naar een specifieke checklijst te zoeken.

 

Op het tabblad Controleer details en statistieken kan je een overzicht krijgen van alle checklijsten. Bovenaan de pagina kan je filteren om te zoeken naar een specifieke checklijst.

 

Wanneer je op Bedrijfsniveau een project checklijst hebt toegevoegd, kan je deze aanvullen in het derde tabblad. tab.

 

Om checklijsten te importeren doorloop je de volgende stappen:

Klik op de Importeer Project Checklijst knop .

 

Download de Project Checklijst import template. Vul de template aan met de gewenste informatie en sla het bestand op om deze vervolgens in SnagR te importeren.

 

Kies de Project Checklijst in het drop down menu.

 

Klik op Selecteer en zoek het bestand dat je net hebt opgeslagen.

 

Klik op Upload Template om de checklijst aan te vullen. Mochten er fouten zijn bij het importeren, worden deze getoond in het raster. Wanneer er fouten zijn, dien je de template te wijzigen en opnieuw te uploaden. Wanneer alles in orde is, wordt alles in het groen weergegeven.

 

Klik op Checklijsten toevoegen aan project om deze toe te voegen. De website zal naar het eerste tabblad gaan en de checklijst bij de geïmporteerde checklijsten staan.

Is dit artikel nuttig?

Export to PDF

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Ons klantenserviceteam is er voor je.

Neem contact met ons op