Hallo, waarmee kunnen we je helpen?

Is er versiebeheer in SnagR documenten?

  Website

SnagR kan helpen bij helpen bij het opslaan van alle versies van bestanden en vervolgens de geschiedenis bekijken van alle wijzigingen wanneer bestanden en tekeningen worden aangepast. Er zo voor zorgend dat de gebruikers altijd de laatste versie hebben.

Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe tekening hebt, zal je de oude moeten vervangen zodat mensen niet meer naar de oude tekening verwijzen.
Om dit te doen upload je de nieuwe tekening naar dezelfde plek in het Documenten Opslag. Wanneer je dit doet, wordt het oude bestand vervangen. Je kan de geschiedenis van deze wijzigingen terug zien (zowel nieuwe uploads als vervangende uploads).

Mocht het nieuwe bestand een andere naam hebben dan het originele bestand en wil je dit niet veranderen, zou je een extra map kunnen aanmaken met Oude Revisies en het originele bestand hierin plaatsen.

Klik op de map waarin het bestand of de bestanden geplaatst moeten worden en klik op upload.

Upload een bestand met de versleep methode of door een handmatige upload waarbij je het bestand selecteert.
Dus let op, heeft het bestand dat je upload een andere naam, dan blijft het origineel ook bestaan.klik op het bestand en de details zullen getoond worden in het paneel ernaast. Klik op on Bekijk Historie om dit van het specifieke bestand te bekijken.
Een geschiedenis van alle revisies van dat bestand zullen getoond worden; wanneer is het toegevoegd en door wie. Elke revisie is beschikbaar om gedownload en bekeken te worden door op het icoon ernaast te klikken. 

Is dit artikel nuttig?

Export to PDF

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Ons klantenserviceteam is er voor je.

Neem contact met ons op