Hallo, waarmee kunnen we je helpen?

Kan ik naar inspectieformulieren zoeken aan de hand van de inhoud?

Je kan de Formulieren Zoeker - Antwoorden gebruiken om inspectieformulieren te doorzoeken aan de hand van de hotspot waardes. Kortom, je kan dus inspecties zoeken aan de hand van de ingevulde waardes in de formulieren.

 

Kies de inspectie

 

Kies de pagina

 

Kies de vraag

 

Wanneer je een vraag hebt gekozen, worden de mogelijke antwoorden (of een tekstveld) getoond om mee te kunnen filteren. In het voorbeeld wilden we de Schoonmaakmeldingen waar op pagina 1 de locatie "test" bevat, getoond hebben. Wanneer je een antwoord hebt gekozen, klik je op Toevoegen aan Zoekopdracht.  Je hebt de mogelijkheid om op meer dan een antwoord te filteren. Het is mogelijk om te zoeken met een combinatie EN of met verschillende items OF.

 

Klik vervolgens op Bekijk Formulieren

 

Onder het filter gebied zal er een tabel verschijnen met alle inspecties die voldoen aan de ingevoerde filters. Je kan de inspectie op de tekening bekijken of de inspectie zelf bekijken door op één van de iconen in de eerste kolom te klikken.

 

Wanneer je verder naar beneden scrolt, zie je een voorbeeld van de inspectie. Dit kan je helpen om de juist elementen te gebruiken in de filters (de voorbeeldweergave wordt getoond zodra je een inspectie en/of de pagina hebt gekozen).

 

Je kan de lijst met gevonden inspecties ook uitprinten.

 

Wanneer je op Exporteer naar PDF klikt, kan je een ZIP bestand downloaden met de inspecties waarop je gefilterd hebt.

 

Wanneer je op Formulier Heatmap klikt, krijg je de heatmap te zien van de inspectie gebaseerd op jouw filters. Wanneer een veld vaak is ingevuld, krijg je een rode vlek te zien. Wanneer een veld niet vaak is ingevuld, zal het een kleinere vlek zijn of misschien zelfs een groene vlek. Wanneer een veld niet ingevuld is, zal deze grijs zijn.

  

Je kan ook klikken op Formulier populariteit overzicht, dit laat zien hoe vaak een antwoord is ingevuld.

 

Is dit artikel nuttig?

Export to PDF

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Ons klantenserviceteam is er voor je.

Neem contact met ons op