Hallo, waarmee kunnen we je helpen?

Ik kan inloggen op de website, maar niet op de app. Wat is er aan de hand?

Er kunnen hier verschillende redenen voor zijn. 


1. Heb je eerder jouw wachtwoord veranderd op de website? 

Doordat de app offline werkt, krijgt deze niet alle wijzigingen automatisch door. Wanneer je jouw wachtwoord verandert op de website, krijgt de app dit niet door


Wat moet ik doen?

  • Wanneer je probeert in te loggen met jouw nieuwe gegevens, zal de app de melding re-sync users geven. Klik hier op en daarna zouden de nieuwe inloggegevens moeten werken. 
  • Log in op de app met iemand anders zijn inloggegevens en synchroniseer het project. Log daarna uit en log met jouw eigen gegevens in.
  • Verwijder het project en voeg deze opnieuw toe. Klik hier om te zien hoe je dat doet. 


2. Kan je de project URL dubbel checken? 

Het is een veel voorkomende fout dat er een verkeerde project URL wordt ingevuld. Let er altijd goed op dat je de goede URL gebruikt.   

Tip: De URL moet niet eindigen met een slash (/). 

Bijvoorbeeld http://demo40.snagr.com.hk/training/ zal een foutmelding geven en http://demo40.snagr.com.hk/training zal gewoon werken.


Een andere mogelijkheid is om simpelweg de QR code scanner te gebruiken. Hiermee kan je de QR code die je terugvindt in de welkoms e-mail van SnagR, die je hebt ontvangen toen je bent uitgenodigd voor het project. Heb je deze e-mail nooit ontvangen, ga je naar de projectwebsite en klik je op Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Je zal vervolgens jouw e-mailadres moeten opgeven en de mail zal dan opnieuw worden verstuurd.

De QR code scanner vind je hier:



Vul simpelweg jouw wachtwoord in en je bent klaar om te beginnen.

Is dit artikel nuttig?

Export to PDF

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Ons klantenserviceteam is er voor je.

Neem contact met ons op